Cart 0
English version
De collectie staat online in de webshop, maar we tonen ze graag aan jou persoonlijk! Dit kan online of offline. Op dat moment kan je zelf zien en voelen wat de match is met jouw klanten.

Klanten vertellen ons dat het aantal merken en collecties stijgt, terwijl ze op zoek zijn naar een gevarieerd aanbod aan een haalbaar tempo.

Die vraag is de basis voor het nieuwe collectieplan van About Blue voor 2022. Minder collecties, kwaliteiten die passen bij het seizoen, prints in huis ontwikkeld. Twee nieuwe trendkleuren en een volumekorting.
Stoffenwinkels vertellen ons alvast dat ze blij zijn met de duidelijke keuze voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

JAARPLANNING 2022

2 COLLECTIES
About Blue lanceert dit jaar 2 collecties: een zomercollectie in april en een wintercollectie in september. Elke collectie bestaat uit een 7 prints en 2 uni's . We tekenen alle prints in huis.

STOFKWALITEITEN
Op algemene vraag lanceren we 3 van de 7 prints voor de zomer op Single Jersey. Bij de winter gaan we dan weer naar een French terry in molton.

TRENDKLEUREN
We voegen 2 veel gevraagde uni kleuren toe aan het vaste pallet: welkom ecru en lila.

LIMITED DUURZAME PRODUCTIE
De productie wordt afgestemd op de bestellingen in voorverkoop. Zo kunnen we een goede kwaliteit garanderen. De prints worden dus meer limited.

VROEGBOEKKORTING
Automatisch volumekorting per bestelling voor 31/3
Per aankoopbedrag krijg je van ons een automatische korting als je bestelt voor 31/3/2022, zodat jouw marge vergroot. Bundel je bestellingen en geniet een hogere korting.

  • Vanaf €500: -4%
  • Vanaf €1000: -9%
  • Vanaf €1500: -12%

Membership
Ons membership met PERMANENTE korting van 10% + voordeelpakket blijft bestaan. Je tekent in voor 2 collecties in 2022 (10 m per stof) en we zenden bij de stoffen de extra's naar je toe. Bij elke bestelling kan je je code gebruiken en ontvang je 10% korting
Interesse? Maak dan zeker een afspraak!

De collectie staat online in de webshop, maar we tonen ze graag aan jou persoonlijk! Dit kan online of offline. Op dat moment kan je zelf zien en voelen wat de match is met jouw klanten.

ABOUT BLUE FABRICS
speelse kwaliteitstoffen met vaste kleurkaart

✄ Top kwaliteit French Terry, Single Jersey, rekbare badstof en viscose
✄ Vast pallet aan bijpassende uni stoffen, boordstof en *uniek* bijpassend biaislint
✄ Oekotex / GOTS gelabelde stoffen
✄ Service op maat van jouw business